Nar Gourmet Tanışma Kahvaltısı

| |


Merhaba;

Sevgili İpek Özgüden Hanım'ın Daveti ile Cihangir White Mill Cafe'deki Nar Natural & Regional Kahvaltısına Gittik..Birbirinden güzel ürünlerini gurmelik yapıp tattık.

Yok böyle bir lezzet size anlatamam.Herşey muhteşemdi.Organizasyon harika idi.Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.
Ürünleri çeşit çeşit Zeytinyağları Naturel Organik..
Mardinden Ayvalığa Kadar her türlü yöreyi içinde barındırıyor.Reçelleri Pekmezleri Lokumları muhteşem.. Baharatlı Zeytin yağlarına söylenecek söz yok.
İnanın ürünlerinin tadı hala damağımda.. Muhteşem Muhteşem Anlatıklmakla olmaz mutlaka tatmalısınız..Ayrıca Artık Şütte'lerdede satışa sunulmuş.

Sevgili Değişik Tatlar Meloş İle beraber katılmıştım bu güzel Toplantıya.. Fotograf makinam yanımda olmadığı için küçük bir aksilikte Meloş'un izniyle onun fotograflarını yayınlamak istiyorum..Sağolsun Meloşcum usta fotografçılığını konuşturmuş yine :) Teşekkürler

Tüm Nar Ekibine Ve İpek Hanıma Güler yüzlü ev sahiplikleri için Teşekkür Ederim..

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için http://www.nargourmet.com/ web sitesinden bakabilir ve online alışveriş yapabilirsiniz..

1 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim gülserim; ne kadar güzel çıkmışsın... fotomodelim mankenim... güzel bir gün geçirmiş olduğunuza çoook sevindim..

bu arada saçlar müthiş olmuşşş